Hans Klok - House of Horror

Geschreven door Redactie

Hans klok komt voor allerlaatste keer terug naar Nederland. Hij geeft namelijk zijn afscheidsshows met de record brekende familieshow House of Horror. Vanaf 15 augustus t/m 2 september staat hij voor het laatst in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Hierna volgt een korte tournee door Nederland bij verschillende Kunstlinies en Theater.

Aanstaande woensdag staat Hans Klok voor de eerste en allerlaatste keer in het KAF (Kunstlinie Almere Flevoland). Hier zal hij zijn laatste show ‘House of Horror’ presenteren aan het publiek van Almere. Met revolutionaire projecties en speciale effecten zal het publiek worden meegezogen in een mystieke wereld waarin niets is wat het lijkt. Alle horror fans zullen op het puntje van hun stoel genieten, want een onvergetelijke show staat gegarandeerd!

In dit toneelspektakel worden nog nooit eerder vertoonde illusies en stunts werkelijkheid. Samen met Hans Klok gaat het publiek op zoek naar een boek vol geheimen in een mysterieus landhuis. In het boek staat een ondoorgrondelijk rijk vol geheimen. Beleef de strijd tegen de legendarische grootmeesters van weleer. Bloeddorstige vampiers, heksen en andere onaardse figuren zullen het podium betreden en het publiek in hun macht proberen te nemen.

Mis deze unieke kans niet, zie een van de grootste entertainers aller tijden aan het werk en beleef zelf het onmogelijke! Speel jij mee met het spel in Hans Klok’s House of Horror? Kaarten zijn te bestellen via de website van KAF.

Zie onderstaand filmpje voor de highlights uit zijn show: