Fantasy parade 2019

Geschreven door Redactie

Prinsessen, piraten, muzikanten, monsters en magische wezens... Een bonte parade van prachtig verklede mensen volgt een lange route door Almere Centrum. Kom je ook kijken?

De Fantasy Parade trekt ook door de Passages waar je verrassende kraampjes met bijzondere waren vindt en verschillende tentjes met spiritueel aanbod. Geweldige ingrediƫnten voor een magische middag!

Wil je meelopen in de Fantasy Parade? Dat kan!
Steampunk, Cosplay, Fantasy, LARP, Anime, Furry, Disney, zelf gemaakt, zelf gekocht, jong, oud, amateur en professional... het maakt niet uit: Iedereen met een mooi/leuk/gek kostuum is welkom. Er is ook ruimte voor rijdende objecten, artiesten en muzikanten. De eerste 100 inschrijvers onvangen bij aanvang een Limited Edition Fantasy Parade beker.

Meer informatie over inschrijven, exacte locaties, tijdstippen, deelnemers etc. volgt (wanneer het bekend is). Inschrijven is nu nog niet mogelijk. 

Heb je interesse in een kraam of standplaats in de Passages of wil je op een andere wijze een professionele bijdrage leveren aan het evenement (band, artiest etc)? Neem dan contact op met Loes Jongen via loes@almerecentrum.nl

Onze Ambassadeurs