Almere City Run

Geschreven door Redactie

Zondag 16 juni vindt de tiende editie van de Almere City Run plaats! Ben jij er ook bij?

Deze tiende editie wordt er een nieuwe hoofdafstand geintroduceerd: de 10 Engelse mijl. De afstanden van tien en vier kilometer worden ook nog aangeboden.  Alle onderdelen starten vanaf de Meerensteinkade net zoals voorgaande jaren en finishen op de Esplanade. 

Business Run

Je kunt je als bedrijf ook aanmelden aan de Business Run. Loop samen met je collega's de 10 mijl, 10 km of 4 km. Behaal nu een sportieve prestatie samen met je team van minimaal drie leden en maximaal vijf. Heb jij je al ingeschreven als bedrijf?

Rennen tegen kanker

Dit jaar is ook weer het goed doel: KWF. 

Kankergeneesmiddelen moeten voor iedereen beschikbaar zijn, ongeacht de prijs. Het aantal nieuwe kankerpatiënten stijgt en er komen steeds meer nieuwe medicijnen. KWF wilt voorkomen dat innovatieve geneesmiddelen niet kunnen worden voorgeschreven, omdat er niet genoeg geld is.

Onderzoek

Dankzij wetenschappelijk onderzoek overleven steeds meer mensen kanker. Maar nog altijd overlijden jaarlijks zo'n 45.000 Nederlanders aan deze vreselijke ziekte. Daarom blijft KWF onverminderd inzetten op wetenschappelijk onderzoek naar methoden om kanker beter op te sporen en te behandelen. Help jij mee?