Meet & Greet: Brandweer

Geschreven door Redactie

Ben jij fan van de brandweer? Of wil je later bij de brandweer werken? Ontmoet de brandweer op 26 april en 3 mei bij PIT Veiligheidsmuseum in Almere!

Kom van alles te weten over het werk van de brandweer en stel al je vragen!

Ontmoet de brandweer 

De brandweer blust branden, maar wat doet de brandweer nog meer? De brandweer staat altijd klaar om hulp te bieden aan mensen en dieren in nood. Een brand voorkomen is natuurlijk beter dan een brand blussen. Daarom geeft de brandweer ook voorlichting over brandveiligheid. Kom van alles te weten over het werk van de brandweer tijdens de Brandweer Meet & Greet bij PIT in Almere.

Evenement informatie

Datum: 26 april 2019 en 3 mei 2019
Tijd: 12:00 - 15:00  uur
Prijs: gratis, exclusief museumentree. Koop je ticket online met korting.

PIT Veiligheidsmuseum

PIT is hét museum voor politie, brandweer en ambulance. Ontdek het heden, verleden en de toekomst van veiligheid via een bijzondere collectie en interactieve games. Het museum is leuk en leerzaam voor jong en oud.