Rondvaart op een historische blusboot

Geschreven door Redactie

Op maandag 29 april verzorgt PIT Veiligheidscentrum in Almere rondvaarten met de historische blusboot ‘Jan van der Heyde II’. Een unieke vaartocht langs de skyline van Almere met een ‘spetterende’ demonstratie van het bluskanon.

De bemanning vertelt graag alles over het schip, de historie en de techniek van dit varende topstuk van PIT Veiligheidsmuseum. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er op tijd bij!

Vertrektijden

Afvaart 1: 12:00-12:45 uur
Afvaart 2: 13:00-13:45 uur 
Afvaart 3: 14:00-14:45 uur 
Afvaart 4: 15:00-15:45 uur 
Afvaart 5: 16:00-16:45 uur 

15 minuten voor afvaart verzamelen op de pier naast het museum.

Reserveer een rondvaart

Reserveren kan telefonisch (036 8446637) of op de dag zelf aan de balie bij het museum.  Uiterlijk 15 minuten voor afvaart melden en afrekenen bij de balie van het museum. De kosten zijn 5,- euro per persoon. Minimum leeftijd is 6 jaar. Deze rondvaart is helaas niet geschikt voor mindervaliden. De historische blusboot vertrekt van de pier naast het museum. 15 minuten voor afvaart verzamelen op de pier. 

PIT Veiligheidsmuseum

PIT is hét museum voor politie, brandweer en ambulance. Ontdek het heden, verleden en de toekomst van veiligheid via een bijzondere collectie en interactieve games. Het museum is leuk, leerzaam en een écht doe museum voor jong en oud.