FINNTAGE DINER DANSANT ZATERDAG 5 OKTOBER

Geschreven door Restaurant FINN

Eet drinken, dans & geniet tijdens een unieke avond in restaurant Finn!

Geniet en ontspan van een unieke avond bij FINN.

Op zaterdag 5 oktober is onze eerste editie van Finntage Diner Dansant. Wij serveren deze avond een culinair 5 gangen diner en ontvangen u om 18:00 uur op de rode loper met een glaasje champagne en amuse. Voor de dames hebben wij nog een leuke verrassing tijdens dit champagnemoment. De dresscode is: Dress to Impress.

Vanaf 19:00 uur zullen wij iedereen graag ontvangen in het sfeervol, aangeklede restaurant met live muziek van Clayton Peroti. Vanaf 19:15 uur zullen wij een 5 gangen diner serveren. De gehele avond zal sfeervol omlijst worden met live muziek van Clayton Peroti. Ook zullen er nog diverse verrassingen langskomen deze avond. Tevens hebben wij voor de echte whiskyliefhebbers een whiskybar ingericht en zijn verrassende gin-tonics te verkrijgen aan de gin-tonic bar. Het diner dansant wordt feestelijk afgesloten met een afterparty die duurt tot 01:00 uur.

Het programma

Ontvangst vanaf 18:00 uur op de rode loper met een glaasje champagne 
Aanvang om 19:00 uur in onze sfeervol, aangeklede restaurant
Live entertainment en live muziek gedurende de avond 
Culinair 5 gangen diner vanaf 19:15 uur 
Afterparty tot 01:00 uur

Deze geheel verzorgde avond inclusief champagne, 5 gangen diner en live entertainment van 18:00-01:00 uur bedraagt €75,- exclusief dranken.

Onze Ambassadeurs