Open dag ATC-Buiten

Geschreven door Redactie

Op zaterdag 19 september is er bij tennisvereniging ATC-Buiten weer een open dag. Op deze dag kan iedereen die weleens een balletje zou willen slaan komen kennismaken met tennis.

In de middag worden er proeflessen gegeven waar je gratis aan mee mag doen. Van 12.00 tot 13.00 worden er proeflessen gegeven aan basisschool kinderen. Van 13.00 tot 14.00 mogen kinderen van 13 t/m 17 jaar en volwassenen de sport proberen. Of je wel of geen ervaring hebt met tennis maakt helemaal niet uit. Iedereen is welkom! Ben je na de proefles nog niet zeker of je het echt wel leuk vindt? Neem dan een 2-maands proefabonnement om het uit te proberen. ATC-Buiten hoopt jullie allemaal te zien zaterdag 19 september aanstaande.

Tennisvereniging ATC-Buiten bevindt zich aan de Dwangmolenstraat 20 in Almere-Buiten.

Onze krant nog niet ontvangen?