Voorjaarsvakantie bij SEC Outdoorpark Almere

Geschreven door Redactie

In de voorjaarsvakantie hoef jij je absoluut niet te vervelen want er is van alles te doen! Zo organiseert Outdoorpark SEC Almere de gehele voorjaarsvakantie elke dag allerlei actieve en uitdagende uitjes.

Op dinsdag 23 februari wordt er een avontuurlijke Bushcraft georganiseerd voor kinderen vanaf 8 jaar. Hierbij leer je vaardigheden die je nodig hebt om te overleven in de wilde natuur. Denk dan aan het maken van een vuur, het navigeren met een kompas of het maken van een schuilplek.

Op woensdag 24 februari wordt er een uitdagende Kids Survival georganiseerd voor kinderen vanaf 5 jaar. Hierbij kruip je door camouflage tunnels, vlieg je over junglebruggen en spring je over hindernisbanen.

Op donderdag 25 februari kunnen kinderen vanaf 7 jaar leren boogschieten. Hierbij krijgen de kinderen les van een ervaren instructeur en ervaren ze de leuke buitensport.

Op zaterdag 28 februari wordt er een Treasure Hunt georganiseerd voor kinderen vanaf 2 jaar. Via verschillende opdrachten en uitdagingen moeten de kinderen de verborgen schat zien te vinden die ergens op het terrein verborgen ligt.

Alle activiteiten worden begeleid door de ervaren outdoorbegeleiders van SEC Almere. Voor meer informatie en prijzen ga je naar: www.outdoorparkalmere.nl.Onze Ambassadeurs