Workshop moodboard maken

Geschreven door Redactie

Goede voornemens hebben we elk jaar, maar vaak zijn we ze na een aantal weken alweer vergeten. Breng daar dit jaar verandering in door samen met organisatie Vrouw Op Eigen Benen en Nazaria’s Unique Creations een moodboard te maken!

Door een moodboard te maken ga je jouw doelen voor 2021 visualiseren door ze op papier te zetten. Hierdoor krijg je onderbewust een duidelijke richting om deze doelen echt te bereiken. Een doel kan van alles zijn, bijvoorbeeld een gezondere leefstijl, een nieuwe carrière of een droom waar je al jaren over praat.

De workshop wordt voor een klein, maar gezellig, groepje gegeven. Dus wees er snel bij! De workshop vindt plaats op zondag 21 februari van 13:30 uur tot 16:30 uur. De kosten bedragen 25,00 euro per persoon. Aanmelden kan via: info@vrouwopeigenbenen.nl.
Onze Ambassadeurs