Fashionworksop bij Atelier StrandLAB

Geschreven door Redactie

Op zaterdag 14 augustus organiseert Atelier StrandLAB een fashionworkshop. Tijdens de fashionworkshop maak je iets leuks of nuttigs van textiel voor op het strand. De precieze invulling ligt open dus je mag zelf kiezen wat je precies maakt! Uiteraard is er ook voldoende inspiratie als je niet precies weet wat je kan gaan maken.

Kun jij goed met een naaimachine onderweg? En wil je meedoen? Meld je dan aan! Er zijn twee tijdsloten waar je je voor kunt opgeven. Wil jij je aanmelden voor het tijdslot tussen 11:00 uur en 13:00 uur? Dat kan via www.bit.ly/2SM7b4w. Voor het tijdslot 13:00 uur tot 15:00 uur kun je je opgeven via www.bit.ly/3wN0q0J. Er zijn naaimachines in het atelier. Als je zelf (oude) kleding/textiel hebt, dan mag je dat meenemen.

Atelier StrandLAB is gevestigd op de IJmeerdijk 1B op het Almeerderstrand.


Onze Ambassadeurs