Vogelfestival Oostvaardersplassen 2018

Geschreven door Redactie

Kom naar het Vogelfestival in de Oostvaardersplassen bij Lelystad! Het gratis festival voor iedereen die van vogels, natuur en fotografie houdt. Ook voor kinderen is er genoeg te doen.  

Programma:
Het Vogelfestival biedt ruimte aan verschillende organisaties, bedrijven, natuurbeschermers en verenigingen.

Op de markt staan kramen met de meest uiteenlopende producten, zoals fotoapparatuur, verrekijkers, telescopen, natuurreizen en natuur- educatie. Uiteraard is ook het buitencentrum geopend en kun je hier een kijkje komen nemen en meer te weten te komen over de Oostvaardersplassen. Ook dit jaar worden weer verschillende presentaties en lezingen georganiseerd. Door het gebied worden verschillende (wandel)excursies gehouden. Lokale verengingen als Vogelwacht Flevoland en IVN zijn aanwezig om je te vertellen over de natuur in Flevoland.

Bij de aanwezige horeca kun je genieten van een lunch of gewoon een kop koffie.

Kinderprogramma:
Ook voor kinderen is er ook genoeg te beleven. Creatievelingen kunnen een vogelkastje timmeren of van hout een uil timmeren. In de voelboom liggen verschillende voorwerpen uit de natuur: raad jij wat het is? En de echte kenners kunnen raden welke dieren de sporen hebben achter gelaten in het sporenspel.

Gebied: Oostvaardersplassen
Datum: zondag, 16 sep 2018
Van: 10.00 uur tot 17.00 uur
Contact: Buitencentrum Oostvaardersplassen via telefoonnummer: 0320-254585
Praktisch: 

  • Gratis entree
  • Honden niet toegestaan


Onze Ambassadeurs