Win je winkel in Almere

Geschreven door Redactie

Zit je vol ideeën en sta je in de startblokken om een eigen winkel te beginnen? Of ben je net voor jezelf begonnen en is je idee zó succesvol dat je meer ruimte nodig hebt? Doe dan mee aan ‘Win je winkel’ en maak kans op 3 maanden je eigen winkel in Almere Centrum!

Aanmelden kan tot 16 september.

‘Win je winkel’ is onderdeel van Almere Centrum in samenwerking met Urban Interest en diverse andere partners.

De actie is in het leven geroepen om creativiteit en ondernemerschap in Almere Centrum te stimuleren en daarnaast het tegengaan van de winkelleegstand door leegstaande panden nieuw leven in te blazen.
We willen graag (startende) ondernemers de kans geven om hun ideeën / plannen te testen. Het zou mooi zijn als de ondernemer na de eerste, huurvrije periode van 3 maanden zó succesvol is dat hij daarna zelfstandig verder kan.

Hoe doe je mee

Heb je een goed idee en plan meld je dan aan. Uit alle aanmeldingen zullen 3 partijen gekozen worden om op een nader te bepalen datum hun plan te komen presenteren.
Uit die presentaties wordt er uiteindelijk één winnaar gekozen. Deze ondernemer met het beste winkel idee/plan wint een drie maanden huurvrije periode (zadelmakerstraat 18). De drie geselecteerde ontvangen na 18 september bericht.

Onze Ambassadeurs