Zomer in Haven weer volop aanwezig

De aftrap is gegeven en Zomer in Haven 2023 is in volle gang. Dankzij het schitterende weer was de opkomst groot en zat de havenkom elke avond propvol.

De Kinderspeeldag op zaterdag trok enthousiaste bezoekers en vele stralende kindergezichten, evenals trotse ouders, sierden het evenement. Het waterspektakel met flyboarden in de havenkom was een adembenemend schouwspel en onthulde opkomend talent.

Het vertrouwde shantykoor Almere verzorgde ook dit jaar weer optredens en wandelde door het centrum.

Komende woensdag kun je een kijkje nemen op de Ibiza Markt. Dan staan er c.a. 100 verschillende kramen op de Brink. Deze straat verbindt de Marktgracht met de Markt en de Kruisstraat met de Havenkom. Kom genieten van al het leuks dat er te beleven is,

Kijk voor meer informatie op: https://www.zomerinhaven.nl/.

Onze Ambassadeurs