Zichtbaar in de stad: We(l)zijn De Schoor

Geschreven door Redactie

Kent u De Schoor, Welzijn in Almere? Rondom Burendag besteden we aandacht aan wat ons mooie werk kan betekenen voor Almeerders. Heeft u bijvoorbeeld onze speciale krant gezien? Vorige week in de Almere Deze Week en vanaf nu ook verkrijgbaar in onze buurtcentra, de bibliotheek, het stadhuis, het Flevoziekenhuis en de VVV.

Op www.deschoor.nl/inbeeld en op social media lanceren we wekelijks een kort filmpje. In deze 7 filmpjes laten we zien wat inzet van welzijn voor de Almeerders kan betekenen. Het eerste filmpje heet Sterk in Kinderwerk en geeft een mooi beeld van onze dagarrangementen.

De Schoor heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom hebben we een kleurrijk keurmerk ontwikkeld dat aangeeft dat activiteiten en locaties die deel uitmaken van De Schoor van goede en professionele kwaliteit zijn. De komende weken zal dit keurmerk op alle panden van De Schoor verschijnen, zoals de buurtcentra, de jeugdlanden, poppodium de Meester en de jongerenaccommodaties.

Kijk op: www.deschoor.nl/inbeeld