Kom ook bij het 'Welkom Team' van Almere Centrum!

Geschreven door Redactie

Woont u met veel plezier in Almere, weet u veel van het centrum en de stad en lijkt het u leuk om enkele dagdelen per maand bezoekers van Almere centrum op weg te helpen? Dan is het Welkom Team iets voor u! 

Het Welkom Team bestaat uit een groep enthousiaste Almeerders en is actief van april tot en met december. U geeft informatie, wijst de weg en geeft bezoekers leuke ideeën om maximaal te genieten van onze mooie stad!  U werkt maximaal 4 uur per dag, altijd met zijn tweeën en rijdt met een Segway door het centrum van Almere. Uitvalsbasis is de VVV. U wordt natuurlijk goed ingewerkt en krijgt een vrijwilligersbijdrage en reiskostenvergoeding.

Kortom een leuke functie in een enthousiast team! Dus bent u representatief, klantgericht en goedgehumeurd? Spreekt u goed Nederlands en een beetje Engels? Stuur dan een mailtje met motivatie, foto en uw CV naar c.honing@vvvalmere.nl o.v.v. Welkom Team Almere. Voor meer informatie:

• Conny Honing, VVV Almere, 036-5485041, (donderdag, vrijdag en zaterdag)