Rijkswaterstaat verwacht zaterdag ernstige verkeershinder op A6

Geschreven door 1Almere

Er wordt op zaterdag 27 oktober 2018 ernstige verkeershinder verwacht op de A6. Dat meldt Rijkswaterstaat. De verkeershinder kan ontstaan door wegwerkzaamheden tussen Almere Buiten en Knooppunt Almere. 

Weersomstandigheden

De planning van de werkzaamheden is onder voorbehoud van de weersomstandigheden van morgen. Het is daarom ook mogelijk dat de werkzaamheden met een dag worden uitgesteld.

“De asfaltherstelwerkzaamheden kunnen alleen overdag dag uitgevoerd worden in verband met de weersomstandigheden”, zo laat Rijkswaterstaat weten. “De werkzaamheden worden in de herfstvakantie uitgevoerd om de verkeershinder zoveel mogelijk te beperken”.

Omrijden

“Wij adviseren verkeer vanuit Lelystad richting Utrecht gebruik te maken van de N302 en de N305 richting de A27”, zegt een woordvoerder van Rijkswaterstaat. “Ook verkeer met bestemming Almere of Amsterdam adviseren wij gebruik te maken van deze route. Verkeer komende vanuit Almere Buiten richting Almere Stad, Amsterdam en Utrecht adviseren wij om via de Buitenring en de Tussenring naar de A6 te rijden (oprit 6 Almere Buiten-West of oprit 5 Almere Stad)”.

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.