Bij Drewes is uw koffie- en thee speciaalzaak in Almere!

Geschreven door Redactie

In 1997 opende Mario Drewes koffie- en thee speciaalzaak Drewes. Nu, 20 jaar later, is het mooie bedrijf uitgegroeid tot een van de beste koffie en thee winkels in Nederland. Bij Drewes adviseren zij u graag vanuit het ruime assortiment met ruim 100 theeën en 30 soorten vers gebrande koffiebonen van hoge kwaliteit.

Achterin de winkel bent u van harte welkom in de schenkerijwaar u kunt genieten van vers gebakken lekkernijen, lunches en originele Engelse high teas. Uiteraard kunt u daar ook genieten van een vers gezet kopje koffie of thee. Wat dacht u bijvoorbeeld van de koffie specials? Of een typisch moment van genieten en weldaad met een kop thee? 
Naast de koffie en thee specialiteiten kunt u bij Drewes in de schenkerij genieten van heerlijk gebak, naar eigen receptuur en dagvers. Want een broodje is bij Drewes niet zomaar een broodje. Bij Drewes zorgen zij voor een warm knapperig broodje op uw bord met een ruime keus aan beleg. Zo worden zij geprezen voor de huisgemaakte kaassalade of wat dacht u van een complete clubsandwich?

Bij Drewes vindt u ook in tuincentrum Almeerplant in Almere buiten. Daar kunt u op het gezellige horecaplein bij Drewes aan tafel heerlijk lunchen of koffie drinken tijdens het winkelen. Geen tijd om langs te komen, maar wel iedere dag genieten van kwalitatieve koffie, thee en delicatessen? Plaats dan uw bestelling bij Drewes in de webshop

Een ding kan bij Drewes u beloven, bij Drewes staat voor ambachtelijke producten die allemaal voldoen aan hoge kwaliteitseisen en liefde voor het product. Uiteraard kunt u terecht voor heerlijke delicatessen en bijbehorende producten om van dat koffie of thee moment een echt geniet moment te maken. Benieuwd naar wat bij Drewes u te bieden heeft? Klik dan hier om naar de website te gaan voor meer informatie of kom langs in de winkel!

Onze Ambassadeurs