Mislukte overval op snackbar Beverstraat

Geschreven door Redactie

De politie onderzoekt een mislukte overval in Almere Buiten. Die vond rond zeven uur plaats aan de Beverstraat in de Faunabuurt. Drie mannen drongen de snackbar annex afhaalchinees binnen. Ze eisten geld maar kregen het niet van het personeel. Daarop vluchtten de overvallers de zaak uit.

Volgens de politie renden de mannen richting het spoor en hadden ze donkere kleding aan. Een van de verdachten zou een bivakmuts hebben gedragen bij de overval. Rondom en in de parkeergarage aan de Floridastraat in Almere Buiten is door de politie flink gezocht. De overvallers zijn nog niet gevonden.  

Het is de vierde overval in een maand tijd in Almere. Eerder werden de KFC Doemere in Buiten, Snackbar Waterwijk in Stad en het Apollo Hotel in het Almeerse centrum het slachtoffer van overvallers. Snackbar De Fauna is in de afgelopen periode al twee keer eerder overvallen.