Schaatslessen Winter Playground in gevaar

Geschreven door Redactie

Winter Playground Almere heeft enkele duizenden euro's nodig om volgend jaar weer schaatslessen te kunnen geven. Omdat de schaatsbaan in het centrum van Almere geen subsidie meer krijgt zijn de organisatoren op zoek naar sponsoren.


Via een crowdfunding probeert Edgar Donkervliet van de organisatie het geld bij elkaar te krijgen. "We hebben Winter Playground acht jaar lang kunnen organiseren via een subsidieregeling, maar voor volgend jaar moeten we zoeken naar sponsoren", laat hij weten. In totaal is er 7,5 duizend euro nodig. 


Bij Winter Playground kunnen kinderen voor slechts één euro schaatsen huren en lessen krijgen. Dit wil Donkervliet graag zo houden. Voor één euro per kind per les is het niet haalbaar om de baan te onderhouden. Donkervliet heeft al de steun van een sponsor, maar is op zoek naar meer sponsoren. "We kunnen namen en logo's printen op vlaggen langs de ijsbaan en op onze flyers", legt de organisator uit.

Via Getfunded kan er worden gedoneerd: https://getfunded.nl/campagne/3905-winter-playground-almere