Nielson en Davina Michelle op Bevrijdingsfestival Flevoland

Geschreven door Redactie

Nielson en Davina Michelle op Bevrijdingsfestival Flevoland

Almere

• Dinsdag 5 maart 2019 | 12:07

Nielson, Davina Michelle en 2 Brothers on the 4th Floor treden 5 mei op tijdens het Bevrijdingsfestival in Almere. Eerder werd al bekend dat Ambassadeur van de Vrijheid Kraantje Pappie ook naar Almere komt.


Nieuw dit jaar is het BevrijdingsFEESTival op de Stadhuispromenade. Hier zal tributeband Queen Forever optreden. Ook Re-Play, Trafassi en Belle Perez zullen op het podium staan. 's Avonds is er een danceprogramma. 


Daarnaast is er ook nog de Schemerlamp Tent op de Esplanade. Hier worden colleges en akoestische optredens gehouden. Later worden nog meer namen bekendgemaakt.


Minister-president Mark Rutte zal het festival openen met het ontsteken van het bevrijdingsvuur. Daarna trapt de Almeerse rapper Ali B. het festival af. Flevoland organiseert dit jaar de Nationale viering van de Bevrijding. Het thema is 'In Vrijheid Kiezen'.