Taco Y Mas gaat proefdraaien!

Geschreven door Redactie

HOLA! Kom je voorproeven? Vanaf maandag 18 maart gaat Taco Y mas heel voorzichtig proefdraaien.

Taco Y Mas

In maart 2019 opent Taco Y Mas haar deuren op de Grote Markt, in het hart van Almere centrum. Taco Y Mas brengt nieuwe, unieke Mexicaanse gerechten en smaken naar Almere. Van light salads tot hot ’n spicy taco’s. Zoals de Mexicanen zeggen: “Barriga llena, corazón contento”, volle buik, gelukkig hart!

Fresh Mexican food, served fast! Taco Y Mas maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten en de meest smaakvolle, authentieke Mexicaanse recepten. Afhalen voor thuis of naar kantoor. Even rustig genieten van culinair Mexico: Taco Y Mas.

Vacatures

Taco Y Mas geeft jou de kans om het beste uit jezelf te halen. We bieden geweldige trainingen om jouw loopbaan een boost te geven! Houdt jij van Mexicaans eten? Binnen no-time bereidt jij de lekkerste, verse kip, rundergehakt, pulled pork en vegetarische gerechten. Start vandaag je nieuwe carrière!

Meer informatie

Ze gaan dus open, maar wel met een voorbehoud. Het zal nog niet zo tip top zijn als vanaf 30 maart, wanneer de grote opening is. Maar je bent wel één van de eersten om te komen kijken! 

Onze krant nog niet ontvangen?