Dierenambulance herenigt harige zwartrijder met baasje

Geschreven door Redactie

De dierenambulance Midden Nederland in Almere heeft dinsdagavond een hond kunnen herenigen met zijn bezorgde baasje. Het dier was zelfstandig op de trein gestapt.


Het hondje reisde vanaf Amsterdam Muiderpoort naar Weesp. "De hond mocht vervolgens mee in de trein naar Almere, waar wij deze dierlijke zwartrijder konden ophalen", schrijft de dierenambulance op Facebook.
Eenmaal aangekomen in Almere bleek het dier een geregistreerde chip te hebben. Volgens de dierenambulance was de eigenaar van de hond erg ongerust en enorm blij om te horen dat het huisdier ongedeerd was.


De dierenambulance zegt dat de twee blij waren om elkaar te zien. "Wij willen de NS en de passagier die zich over de hond ontfermde heel erg bedanken. Deze mooie samenwerking heeft er voor gezorgd dat de hond weer veilig thuis is."