Ouder van overleden Ilse (17) rennen mee met KiKa

Geschreven door Redactie

Zondag 26 mei is de jaarlijkse Run voor KiKa in Almere. De ouders van Ilse, die inmiddels overleden is, roepen iedereen op om mee te rennen


Ilse verloor de strijd tegen botkanker op 17-jarige leeftijd. Zij heeft 7 jaar gevochten, maar koos uiteindelijk voor euthanasie. Haar familie komt al jaren in actie tegen kinderkanker.


Ilse had tumoren in haar been, schedel, nek, bekken, heupen, schaambeen en wervelkolom. Zij ging de strijd dapper aan, maar koos uiteindelijk voor euthanasie. De ouders van Ilse vertellen dat Ilse altijd positief in het leven stond, ondanks haar ziekte. Ilse was sterk, een echt heldin. 

En daarom rennen haar ouders dit jaar weer mee met de Run for KiKa in Almere. Het is hét hardloopfestival voor de familie voor Stichting Kinderen Kankervrij. Hun doel is om kinderkanker uit de wereld te helpen. Het festival wordt 26 mei op de Kemphaan gehouden. Iedereen kan meedoen met 5 of 10 kilometer. Speciaal voor de kleintjes is er de KidsRun. 


Wil je meedoen? Dat kan via deze link: (Klik!) 

Wil je team Ilse sponseren? Dat kan via deze link (Klik!)