Energieloket verhuist inloopspreekuur Almere naar De Nieuwe Bieb

Geschreven door Redactie

Hoe kun je energiezuiniger wonen? Die vraag wordt beantwoord tijdens de inloopspreekuren van het Energieloket Flevoland.

Omdat deze vraag steeds vaker wordt gesteld, verhuist het inloopspreekuur per 1 mei 2019 naar De Nieuwe Bibliotheek Almere. Ook zijn de spreekuren vaker en duren ze langer. Almeerders die meer willen weten over energiezuinig wonen en besparen kunnen vanaf nu twee keer in de week bij het loket terecht: op woensdag en zaterdag van 11:00 tot 14:00 uur. Een afspraak maken is niet nodig, geïnteresseerden kunnen gewoon langs komen op een inloopspreekuur van het Energieloket Flevoland, waar onze adviseurs informeren over energiezuinig wonen.


“We zijn heel blij met deze samenwerking,” bevestigt Vera Dam, directeur van de Natuur en Milieufederatie Flevoland. “Het loket verhuist nu naar de bibliotheek, omdat het goed bereikbaar is en de mooie, open ruimte gelegenheid biedt voor meer aanloop en persoonlijk contact. Ook staat het inloopspreekuur op markttijden gepland, zodat mensen toch al in de buurt zijn. Bovendien kunnen de mensen die kantooruren werken nu terecht op een zaterdag.” 


Wilt u ook kosten besparen door energiezuiniger te wonen? Kom dan langs op het spreekuur en kijk welke mogelijkheden er zijn. De adviseurs beantwoorden alle eerstelijns vragen over besparen door gedrag, isolatiemogelijkheden en zonnepanelen. Mocht u willen weten wat er voor uw woning mogelijk is, kunt u op onze website de tool “verbeter uw inzicht” doorlopen. Via de bewonersverhalen kunt u vast lezen hoe Flevolanders die u voorgingen een en ander hebben ervaren. Wilt u op de hoogte blijven over energienieuws en andere zaken? Meld u zich dan aan op de nieuwsbrief van NMF Flevoland.  Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag. Energieloket Flevoland helpt!      


Onze Ambassadeurs