Almeerse is eerste Ms. Leather van Nederland

De Almeerse Suzanne van de Laar, een trots ambassadrice van alle LHTB- vrouwen die houden van leer en fetisj, is benoemd tot de eerste Ms. Leather van Nederland! 


Na haar benoeming wordt zij overstroomd met positieve reacties. Zij verteld dat haar mailbox vol stroomt. Maar wat doet zij precies? 


Van de Laar is een fotografe. Zij maakt onder andere reportages over fetisjen. Zelf houdt Suzanne erg veel van leer. Zij geeft dan ook aan dat zij zich er goed in voelt, en het als een tweede huid aanvoelt. Ook vindt zij het sexy, stoer en vrouwelijk staan. 

In Nederland werd er tot kort alleen nog maar een Mr. Leather benoemd. De bedoeling hiervan is dat zij opkomen voor de gay- community en zich inzetten voor meer tolerantie voor homo's en transgenders. Het is dan ook een hele eer dat de Almeerder nu voor het eerst in Nederland een Ms. Leather is. 

De kersverse Ms. Leather was afgelopen vrijdag aanwezig in Amsterdam bij Idahotiqz. Hier werd de Internationale Dag tegen Homofobie gevierd. Donderdag is zij langsgegaan bij Lock me Up in Haven, waar de directeur van OnsAlmere zich ook liet opgesluiten.