Word 1 dag baas van een eiland!

Geschreven door Redactie

Bij het Floriadeterrein komt er een schiereiland. Dit eiland begint al steeds meer vorm te krijgen. De aanvoerder van Urban Greeners geeft daarom aan dat het een uniek moment is om het eiland te dopen naar het Green Island als onderdeel van één van de districten van de Floriade in 2022. 


Ook kan nu het project 'Eilandbaas' van start gaan. Almeerders, maar ook mensen buiten Almere, kunnen op dit eiland hun eigen evenement organiseren en zijn daardoor voor 1 dag baas van het Green Island. 


Er kunnen allerlei soorten evenementen georganiseerd worden. Denk aan een kinderfeestje, een verjaardag maar ook een modeshow, een familiediner, een workshop of een natuur fotografie dag. 

Ook kan er gebruik gemaakt worden van alle producten die te oogsten zijn op het eiland zoals verse groenten en fruit. Verser en gezonder kan dus niet. De aanvoerder geeft aan dat hij erg benieuwd is welke ideeën er zullen komen, en welke bedrijven, scholen en/ of organisatie hier gebruik van zullen maken. 

Er is plaats voor 25 evenementen van juni tot en met oktober. Urban Greeners helpt uiteraard met het organiseren van de evenementen. Zij regelen bijvoorbeeld vergunningen en adviseren de organisatoren.

Per evenement is er plaats voor max. 500 personen. Maar met 50 man komen is ook prima, tot dat aantal is het project gratis. Een evenement mag tot 23:00, en in het weekend (vr, za, z) tot 24:00. 


Meer informatie: (Klik!)