Genomineerden 45ste tegel Walk of Fame

Geschreven door Nicole Brandenburg

Almeerders konden stemmen voor de 45ste tegel voor de Walk of Fame. Daaruit zijn er 4 genomineerden uitgekomen. 


Het gaat om het Upcyclecentrum, Kamp Seedorf, Endzjin Studentenvereniging en Strandfestival Zand. 


Upcyclecentrum: Dit centrum is geopend in het begin van 2018. Het is een echt recyclecentrum. Ondernemers maken van oude producten weer nieuwe producten. 

Kamp Seedorf: Een groep straatkunstenaars, bijna allemaal uit Almere. Sinds 2010 zijn zij internationaal actief. De kunstwerken die zij maken zijn vaak geïnspireerd op voetballers, rappers en andere figuren en persoonlijkheden. 

Endzjin: Een vereniging toegankelijk voor alle studenten. Het maakt niet uit wat voor opleiding en/ of studiejaar je doet. Deze vereniging bestaat al twintig jaar. Aan de Rentmeesterstraat 2B worden veel feesten gehouden, maar ook ruimte om jezelf te ontwikkelen. 

Strandfestival ZAND: Live optredens van de beste Nederlandse artiesten op het strand; dé perfecte plek om de zomer te vieren. 


Door het centrum liggen diverse Walk of Fame tegels. De route start bij 1974. Deze tegel laat het ontstaan van Almere Stad zien. Voor elk jaar dat Almere bestaat komt er een tegel bij. Stemmen voor 1 van de 4 kan via deze link! (Klik!) 


Onze krant nog niet ontvangen?