Beestachtig feestje!

Geschreven door Redactie

Houd jij van dieren en ben je binnenkort jarig? Dan is Almere Jungle echt iets voor jou!

Met verschillende speurtochten en rondleidingen valt er genoeg te beleven in de Jungle. Er zijn grote slangen en gezellig papegaaien, mooie planten en slingerende paadjes. Kortom een echte belevenis die je niet snel zult vergeten.

Soorten kinderfeestjes


Er zijn drie verschillende soorten kinderfeestjes die worden aangepast aan de leeftijd van de groep kinderen.


Jungle fun

Jullie gaan samen eerst een lekker stuk taart eten met wat te drinken om de dag te beginnen. Daarna hebben jullie de hele dag de tijd om zelf de jungle te ontdekken. Voordat jullie weer naar huis gaan mogen jullie een ijsje komen halen.

Prijs per persoon: €8.00


Jungle avontuur

Altijd al alles willen weten over de dieren in Almere Jungle? Dan is dit feestje echt iets voor jou!

De dag begint met het uitblazen van de kaarsjes op de verjaardagstaart. Daarna krijgen jullie een rondleiding door Almere Jungle door één van onze dierverzorgers! Wist jij al dat er meer dan 300 dieren leven in Almere Jungle? Naast een rondleiding door de jungle zelf komen jullie nog veel meer te weten over een specifieke diersoort in onze speciale educatie ruimte. Wensen kunnen vooraf besproken worden. Na de rondleiding krijgen jullie een ijsje en limonade. Toegang tot de jungle is de hele dag geldig.

Prijs per persoon: €13.35


Jungle expeditie

De dag wordt gestart met een heerlijke taart en wat te drinken. Vervolgens krijgen jullie een rondleiding door Almere Jungle met één van onze dierverzorgers! Er leven heel veel verschillende dieren in de jungle zoals grote slangen, papegaaien, schildpadden en cavia’s. Na de rondleiding krijgen jullie een kijkje achter de schermen en een speciale uitleg over een diersoort in onze educatie ruimte. Is de rondleiding klaar? Dan sluiten jullie af met een zakje chips en wat te drinken. Bijgekomen van de rondleiding? Dan zijn jullie klaar voor de speurtocht! Als de speurtocht is afgelopen kunnen jullie de antwoorden controleren bij de horeca. Durf jij het avontuur aan?

Prijs per persoon: €15.35

Meer informatie

Wil je meer informatie over de verschillende kinderfeestjes die te vieren zijn bij Almere Junlge? Klik dan op deze link en dan verwijzen wij je door naar de website van Almere Jungle! Via deze link kun je meer informatie opvragen of meteen reserveren. 

Onze Ambassadeurs