Almere City FC en DWS tekenen partnerconvenant

Geschreven door Redactie

Almere City FC en DWS Amsterdam werken de komende jaren nauw samen. DWS-voorzitter Remko de Jong en de heren Aigan Bel en Fulgencio Molly waren namens de Amsterdamse club op bezoek in de Rabo Business Lounge van Almere City FC om een driejarige intentieverklaring te ondertekenen.

Met deze verklaring spreken beide partijen uit om zowel op voetbaltechnisch als maatschappelijk vlak samen op te trekken.


Als ambitieuze en vooruitstrevende voetbalclub, met een sterke betrokkenheid in Flevoland en omstreken, wil Almere City FC een proactieve rol spelen in verbinding, inspiratie en samenwerking met amateurvoetbalverenigingen. Almere City FC, opgericht in 2001, speelt in de Keuken Kampioen Divisie en is de enige professionele voetbalclub in de provincie Flevoland en tevens de jongste professionele voetbalclub van Nederland. Vanwege haar innovatieve karakter (slogan: Jong – Eigenwijs – Ambitieus) is de club een voorbeeld voor veel andere clubs in het Nederlandse voetbal. 


Middels het partnerconvenant wil de jongste Betaald Voetbal Organisatie van Nederland concreet bijdragen aan een hoog voetbalniveau en meer voetbalbeleving in de regio. Almere City FC heet DWS van harte welkom!

Onze Ambassadeurs