Wesly Bronkhorst op 4 oktober 2019 in AFAS Live

Geschreven door Redactie

Wesly Bronkhorst geeft op 4 oktober 2019 een avondvullend concert in AFAS Live met als titel 'TROTS'. Het is een nieuw hoogtepunt in de carrière van de zanger.

De voor een 'Edison pop 2019' genomineerde zanger vierde in 2017 zijn 15-jarig artiesten jubileum met een groots concert in het tot de laatste stoel uitverkochte concertgebouw in Amsterdam. Ook werd hij dit jaar verkozen tot 'Populairste Artiest 2018'. 

"Het is een bekroning op meer dan vijftien jaar heel hard werken dat ik een eigen concert mag geven in AFAS Live. En voor het succes van het liedje 'Trots op jou' dit jaar. Een droom die uitkomt. Ik ga er voor zorgen dat een avond wordt voor mijn fans om nooit te vergeten!", aldus Wesly Bronkhorst.

Koop je kaarten via de website van Wesly Brokhorst.

Onze Ambassadeurs