Niet lullen, maar poetsen met Business Club-lid Dare IT

Geschreven door Redactie

Dare IT is de naam van één van de Business Club-leden van Almere City FC op ICT-gebied.

De naam is niet alleen een verbastering van de voornamen van het duo eigenaren, maar ook een verwijzing naar hoe beiden in het leven staan. “Succes begint bij jezelf. Niet lullen, maar poetsen. Dat er andere ICT-partijen zijn aangesloten bij Almere City FC is absoluut geen bedreiging. Sterker nog, het is een kans op samenwerking.”

Dare IT ontzorgt MKB-bedrijven in de hele ICT-omgeving. Dankzij combinaties van innovatieve en bewezen technologie, worden oplossingen ontwikkeld en geïmplementeerd. Een stabiele en consistente hardware omgeving draagt bij aan de betrouwbaarheid en snelheid van netwerk- en bedrijfscontinuïteit. “Binnen vijf jaar willen we tot de top in de regio behoren,” meldt Erik van der Steen, die samen met Dave Ruiters het bedrijf leidt. “We groeien 30 tot 40% per jaar en hebben ervoor gekozen leuke dingen te doen, waarbij wij onze naam uit kunnen dragen. Zo waren we bijvoorbeeld evenementsponsor van de Business Challenge. De komende drie seizoenen verbinden we ons aan City.”

Dare IT is het komende seizoen al zichtbaar zodra je het stadion betreedt. Zo krijgen ze promintente doeken bij de entree. “We hebben een aantal Europese landen, maar onze focus ligt op de regio. Wij zijn een echte Almeerse partij en vinden het belangrijk om bij goede business clubs aangesloten te zijn. Wij zijn vaak te gast geweest via klanten en relaties en dat was voor ons de doorslaggevende factor. Wij voelden ons er goed bij om hier financieel aan bij te dragen.”

Van der Steen weet ook precies waarom hij en zijn compagnon daar open voor staan: “De afgelopen twee seizoenen is er een omslagpunt geweest. Almere City FC wordt steeds belangrijker in Almere. Steeds meer mensen dragen de club een warm hart toe en er ontstaat een harde kern. Wat echter blijft is de gezellige en ongedwongen sfeer. De samenwerking met City moet niet als een verplichting voelen, maar als een leuk uitje.”



Onze Ambassadeurs