Deze films verschijnen deze week nog bij Kinepolis Almere

Geschreven door Redactie

Er draaien deze week maar liefst 3 nieuwe films in de bioscoop.

5 september - My Spy - JJ (Dave Bautista) is een belangrijke CIA-agent, maar wanneer een missie uit de hand loopt, krijgt hij nog een kans om zijn carrière te redden. Hij wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie van wapenhandelaars te observeren. 

5 september - IT 2 - Het kwaad huist zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in IT CHAPTER TWO de Losers Club - jong en oud - weer bij elkaar brengt naar waar het allemaal begon. De film Muschietti's opvolger van de in 2017 veelgeprezen en wereldwijde hit IT, die meer dan 700 miljoen dollar opbracht. 

7 september - Polityka - Een film over het huidige politieke systeem in Polen. Geregisseerd door Regisseur Party Vega, bekend van o.a. Botoks (2017) en Kobiety Mafii (2018). Deze nieuwe productie werpt een kritische blik op de politica en de politieke groepen binnen polen.