Politie zoekt nog steeds naar dader steekpartij Blekerstraat

Geschreven door Redactie

Opsporing Verzocht heeft dinsdagavond aandacht besteed aan de steekpartij in de Blekerstraat in Almere op woensdag 14 augustus.

In het televisieprogramma liet de politie beelden zien van de hoofdverdachte die wegrent met een steekwapen in zijn linkerhand. 

Een 29-jarige Almeerder raakte bij de steekpartij zwaargewond aan zijn buik. Meerdere vitale organen werden geraakt door de messteken. 

De hoofdverdachte liep met vier andere jongens door het centrum van Almere. Nadat de groep de weg overstak terwijl het verkeerslicht op rood stond, ontstond er een woordenwisseling met een fietser. De politie is op zoek naar deze getuige. Deze fietser is niet betrokken geweest bij de steekpartij. 

Op camerabeelden is te zien dat even later de groep jongens verder loopt en dat de 29-jarige Almeerder achter de groep aan loopt. Waarom hij daarna gestoken wordt is nog steeds niet duidelijk. 

Burger King  

Beelden van de hoofdverdachte waren onlangs ook in Bureau Flevoland te zien. De jongen werd in de Burger King duidelijk op beeld vastgelegd. De andere vier jongens zijn in verband met hun vermoedelijk jonge leeftijd geblurd door de politie. Maar ook zij worden nog steeds gezocht in verband met mogelijke betrokkenheid bij de steekpartij.


Wil je hier meer onformatie over of heb je een tip? ga dan naar: https://opsporingverzocht.avrotros.nl/zaken/item/man-29-neergestoken-politie-toont-verdachten/

Onze Ambassadeurs