Voetbal erop los tijdens het voetbalkamp!

Geschreven door Redactie

Kun jij geen genoeg krijgen van voetbal?

Doe dan mee met het voetbalkamp, een kamp voor echte voetbalbazen!

Onder leiding van professionele jeugdtrainers kun je van 09.00 tot 15.00  uur komen voetballen. Je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau zodat je op je eigen niveau kan trainen. Het voetbalkamp is voor kinderen van 5 t/m 14 jaar. Het voetbalkamp wordt georganiseerd door Football Talent, PB Soccer Events & De Voetbalfabriek. 

Je ontwikkelt je voetbal skills en ontmoet ondertussen nieuwe vrienden. Ook bezoek je de Voetbalfabriek en je ontmoet de spelers van Almere City FC. Ook aan eten wordt gedacht: Iedere dag krijg je gezonde tussendoortjes, een lunch en een snack. Doe mee voor deze vette ervaring die je de rest van je leven mee zult nemen! 

 

Locatie: S.C. Buitenboys 

Datum: 21 t/m 25 oktober 

Schrijf je in op: www.voetbalkampalmere.nl