Luister, voel, ruik, kijk en kom intens het bos beleven

Geschreven door Redactie

Ontdek de stadsbossen van Almere! 

Kom vrijdag 8 november heerlijk wandelen met volle aandacht voor de prachtige natuur in Almeerderhout!

Luister naar de vogelzang, kijk naar de lichtinval op de bladeren en hoor de wind waaien door de bomen. Samen met een gids ga je op belevingstocht door de Almeerse stadsbossen. Haviken en buizerds vliegen over de boomtoppen en reeën verschuilen zich tussen de lianen van kamperfoelie en wilde clematis onder de bomen.  

Tijdens deze tocht staan je zintuigen centraal. Een wandeling voor wie de natuur bewust wil beleven en los wil komen van de dagelijkse beslommeringen. De wandeling is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar en begint om 10:00 uur. De wandeling eindigt rond 11:30 uur en kost €9,95,- per persoon. Het is handig om stevige schoenen aan te trekken en je te kleden op het weer. Het uitje is niet geschikt voor mindervaliden, omdat de route deels over onverharde paden loopt. Honden zijn niet toegestaan en het uitje is ook te boeken als groepsuitje. Het startpunt is bij Buitencentrum Almeerderhout.