Jong Almere City FC in eigen huis tegen lijstaanvoerder

Geschreven door Redactie

Jong Almere City FC speelt vandaag om 15:00 thuis tegen Sparta Nijkerk. De ploeg van Florian Wolf hoopt in het eigen Yanmar Stadion de goede lijn van afgelopen weekend door te kunnen trekken. De beloften van Almere City FC boekten afgelopen zaterdag een 0-3 zege op VVOG en komt nu de lijstaanvoerder tegen.


De ploeg van Florian Wolf wist vorige week in Harderwijk te overtuigen. Negentig minuten lang had het tegen de geplaagde formatie de overhand. De lijn moet vandaag worden doorgetrokken, want de Flevolanders kunnen rekenen op een lastige wedstrijd tegen de Nijkerkers. De ploeg van trainer Eric Speelziek draait een goed seizoen en is momenteel de lijstaanvoerder in de Derde Divisie Zaterdag. Afgelopen weekend werd er thuis met 4-1 gewonnen van DOVO. Daarmee pakten de Gelderlanders de zesde overwinning op rij. 


Geschiedenis tussen beide partijen 

Het gaat een historische middag worden voor Jong Almere City FC en Sparta Nijkerk. De ploegen stonden nog nooit tegenover elkaar in een onderling duel. De wedstrijd wordt gespeeld in het Yanmar Stadion en kaarten zijn aan de kassa te verkrijgen voor 5 euro.

Foto: Ron Baltus / sportshots.pro