Naildesign als Fashionstatement

Geschreven door Redactie

Nagelversiering is van alle tijden. Al in de vroege jaren verfraaiden dames hun nagels en handen met henna en producten om de nagels te laten spreken. Mooi verzorgde nagels was een teken van welvaart en fashion. 

Ook nu is nailart niet meer weg te denken uit het modebeeld. In het dagelijks leven worden deze fashion looks vertaald naar praktischer designs, draagbaar en als extra ondersteuning bij jouw look. Naast het niet meer weg te denken glittertje en de Swarovski steentjes zie je steeds vaker een design terug van de kledingstoffen. 

Zo zie je nu veel Schotse ruiten in het modebeeld. De huidige trend in nailart is de zogenaamde “bubbels” op de nagels. Gemaakt van zeepsop (!) creëer je op een makkelijke manier een echte eyecatcher. Met kerst kan en mag natuurlijk alles. De glitters en steentjes, de bubbels maar ook de onvermijdelijke kersttrui zie je terug op de nagels. Met 3D effecten en breimotiefjes op jouw nagels maak je de kerstdagen extra knus en gezellig.  

Ook geïnteresseerd in een personal design of fashionstatement? Informeer naar de mogelijkheden bij La Dame Nails: jeannette@ladamenails.nl /06-20813736 

Onze Ambassadeurs