Manege Instructeur gezocht bij Kinderboerderij/Manege De Stek

Geschreven door Redactie

Werk jij graag zelfstandig maar zoek je ook de verbinding en samenwerking met jouw collega’s en vrijwilligers op?

Waar ga je werken als Instructeur?

Op onze kleinschalige manege bieden wij aan kinderen en (jong)volwassenen - met en zonder beperkingen - de mogelijkheid om paarden te verzorgen en paard te rijden. 


De manege, samen met de Soos en de hout- en boerderijgroep maken onderdeel uit van 'De Stek’. Daarnaast is er een grote groep actieve en betrokken vrijwilligers en zijn er regelmatig stagiaires. 


Wat ga je doen als Instructeur? 


Je biedt lessen aan kinderen en (jong)volwassenen met én zonder beperkingen. Je zet hiervoor onze paarden en pony’s op de locatie in. Wij beschikken over een kleine binnen- en buitenbak en wordt er met regelmaat in het park rondom de locatie gereden. Je wordt de eerste periode intensief begeleid zodat je op de juiste wijze weet om te gaan met onze ruiters. 


Het rijden gebeurd op individuele basis of in kleine groepslessen (max. 4 ruiters). De lessen worden ingedeeld in twee doeleindes: 


therapeutisch rijden - vooral gericht op ontspanning en genieten van de bewegingen van het paard, individuele aandacht en het bezig zijn in de buitenlucht. Deze lessen worden begeleid door een daartoe bevoegd instructeur en een pool van vaste trouwe vrijwilligers. Het gaat hier om ruiters met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking 

laagdrempelig leren paardrijden – ruiters leren in een kleine groep de basis van paarden, verzorging en het paardrijden zoals de juiste houding, sturen en tempowisselingen. Deze lessen worden ook begeleid door een bevoegd instructeur en vrijwilligers. Het gaat hier om ruiters met een lichte verstandelijke beperking of ruiters die liever niet op een andere manege rijden vanwege de grote groepen

Er kan veel meer. Want samen kunnen we meer.

Wat bieden wij jou als Instructeur?


  • Een salaris conform FWG 30, CAO Gehandicaptenzorg (36-urige werkweek) 
  • Een tijdelijk arbeidscontract van minimaal 1 – 5 uur per week, ingangsdatum zo snel mogelijk
  • Werken op zaterdag elke week of om de week (in overleg is veel mogelijk)
  • 8,33% eindejaarsuitkering
  • Pensioenregeling
  • Onbeperkte trainingen via Goodhabitz en vakgerichte opleidingen
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
  • Korting op onze collectieve ziektekostenverzekering en korting op bedrijfsfitness/culturele events
  • Werkkostenregeling

Wat vragen wij van jou als Instructeur


Het zelfstandig werken gaat je goed af, maar je kunt ook de verbinding en samenwerking opzoeken met jouw collega’s en vrijwilligers. Op de werkvloer ben je positief ingesteld en neem je anderen mee in jouw enthousiasme. 


Verder: 


Heb je een diploma instructeur (diploma instructeur gehandicapten en/of mendiploma is pre)   

Kun je werken op zaterdag van 9.00 tot 14.15 uur en ben je flexibel t.o.v. het invallen bij ziekte of vakantie

Ervaring met de doelgroep is een pré. Het hebben van de juiste attitude vinden wij belangrijker

Contactgegevens


Heb je vragen over de vacature Instructeur? Beau Meilink, beheerder, gaat graag met je in gesprek: telefoonnummer 06-13100444


Solliciteren?


Geïnteresseerd in de vacature Instructeur? Top! Solliciteer direct via de sollicitatieknop op de website van Triade. Graag voor 31 januari ’20 reageren.


Wie zijn wij?


Triade en Vitree hebben de handen ineengeslagen. Dat doen we met behoud van ieders specialisme en naam. De divisie volwassenen biedt onder de naam Triade ondersteuning aan volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke beperking en- of een psychische problematiek. Vanuit de divisie Jeugd, onder de naam Vitree, bieden we jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen.


Acquisitie naar aanleiding van de vacature Instructeur wordt niet gewaardeerd.


Onze Ambassadeurs