De Ons Almere valentijns-special ligt volgende week op jouw deurmat!

Geschreven door Redactie

Ook deze maand is de nieuwste krant van Ons Almere weer een special, namelijk de Valentijns special! 

De eerste maand van 2020 ligt inmiddels achter ons, een maand vol met goede voornemens en mooie plannen! Hopelijk lukt het jullie om je aan de voornemens te houden, wij zijn met z'n allen flink aan het worstelen met het "afvallen-gezond eten- meer bewegen-voornemen". Het voornemen om er een liefdevol 2020 van te maken gaat ons een stuk gemakkelijker af, zeker nu dé maand van de liefde eraan komt! De één vindt Valentijnsdag een commercieel gedrocht en de ander verandert in een romanticus pursang. Ons hele team behoort tot de laatste categorie, wij zijn gek op de liefde! Of dit nou als vrijgezel is, of in een relatie... wij volgen altijd ons hart!

Genoeg zoetsappigheid, op naar de editie die straks voor je ligt. Wij hebben ons positief verbaasd over de levendigheid in onze stad. Daar waar het traditiegetrouw in het begin van het jaar juist rustig is met evenementen gaat het in ons mooie Almere gewoon door! Ook nu weer kregen we zo veel content aangeleverd dat het niet allemaal in de krant paste. In Almere hoef je je echt nooit te vervelen! De artikelen die de krant niet halen worden natuurlijk allemaal geplaatst op het online platform OnsAlmere.nl. Wist je trouwens al dat je daar een eigen account kunt aanmaken zodat ook jij mee kunt schrijven? Dit mag over van alles gaan, zolang het maar interessant is voor de Ons Almeerders om te lezen (zowel particulier als zakelijk). 

Om af te sluiten doen we toch nog een kleine stap richting de liefde. Zoals jullie wellicht weten zamelen wij geld in voor Make-A-Wish. Zij bezorgen ernstige zieke kinderen een onvergetelijke dag door hun diepste wens uit te laten komen. Deze Wensdag werkt enorm motiverend voor de kinderen omdat ze het vertrouwen krijgen dat wanneer hun wens uit kan komen zij misschien ook wel weer beter kunnen worden! Wij zouden het fantastisch vinden als jullie hier een steentje bij aan willen dragen! Dat hoeft echt niet veel te zijn, een donatie van 1,50 euro helpt al enorm! Help jij alsjeblieft mee? Je kunt doneren via OnsAlmere.nl/doneren. 

Je leest de valentijnspagina op bladzijde 43. Check deze snel want misschien heeft jouw lover wel iets ingestuurd! Bekijk de krant op www.onsalmere.nl.

Onze Ambassadeurs