MAIN Energy Bussines Challenge

Geschreven door Redactie

De MAIN Energie Business Challenge is een evenement van Business Challenge Almere B.V. De MAIN Energie Business Challenge is een jaarlijks terugkerend evenement met als doel geld op te halen voor een jaarlijks wisselend goed doel.

Het goede doel van dit jaar is stichting Make-A-Wish. Stichting Make-A-Wish is een goed doel dat zieke kinderen de dag van hun leven wil bezorgen doormiddel van het ontmoeten van hun idool. Kinderen kunnen hier weer kracht uithalen voor de strijd tegen hun ziekte. 

Wat is de MAIN Energie Bussines Challenge?

Met dit evenement strijden meerdere teams tegen elkaar. Elk team probeert zo veel mogelijk sponsoren te werven binnen hun zakelijke netwerk, vrienden, kennissen en familie, en proberen daarmee de Challenge te winnen. Het team dat het meeste geld ophaalt wint! De MAIN Energie Business Challenge wordt afgesloten met een rit naar een buitenlandse bestemming. Deze 3-daagse reis voor deelnemers staat volledig in het teken van plezier, cultuur, netwerken en gezelligheid. Op 28 maart rijden alle deelnemers terug naar Almere, waar ze met een slotfeest de MAIN Energie Business Challenge afsluiten. Tijdens dit evenement met optredens van onder andere Wesly Bronkhorst en Ali B, zal bekend worden gemaakt hoeveel er in totaal is opgehaald. Op die avond word ook meteen de cheque overhandigt aan het goede doel.

Sponsor ons team!

Ook Ons Almere doet mee aan de Challenge met een team. Wil jij ons sponsoren? Dit kan door een bedrag te doneren via deze link: https://businesschallenge.eu/team/team-ons-almere/


Onze krant nog niet ontvangen?