Omroep Flevoland komt met programma voor ouderen

Geschreven door Redactie

Omroep Flevoland begint woensdag met een nieuw televisieprogramma dat ouderen in deze tijd een hart onder de riem moet steken. 'Lieve opa, lieve oma' is een programma waarbij kinderen en kleinkinderen een videoboodschap kunnen overbrengen. Het wordt elke werkdag tussen 19.00 uur en 20.00 uur uitgezonden.

Veel ouderen leven op dit moment geïsoleerd door de corona-maatregelen en zij missen daardoor de contacten met hun kinderen en kleinkinderen. Dat geldt voor ouderen in verpleeghuizen en woonzorgcentra, maar ook voor ouderen die thuis wonen.

Omroep Flevoland hoopt dat Flevolanders een videoboodschap willen inspreken voor hun ouders of grootouders. Die mag maximaal twee minuten duren en kan gewoon thuis worden opgenomen met de mobiele telefoon. Het is wel belangrijk dat hij horizontaal wordt gefilmd.

Er mag en kan van alles in de boodschap zitten. Denk bijvoorbeeld aan een mooi gedicht, een lied, een kunstje van de kleinkinderen of gewoon de groetjes doen. Ook mag er muziek aangevraagd worden die opa en/of oma leuk vinden. Op die manier wisselen muziek en videoboodschappen elkaar af in het tv-programma.

Insturen doe je zo! 

Een videoboodschap insturen of een nummer aanvragen kan op de volgende manieren:

Via WhatsApp: 0320 265888 of email: videoboodschap@omroepflevoland.nl

Twee elementen waar de video aan moet voldoen: graag maximaal twee minuten en horizontaal filmen.

Onze Ambassadeurs