Ultimum lanceert EHBT-team (Eerste Hulp Bij Thuiswerken)

Geschreven door Redactie

Helaas ontkomen we er niet meer aan, het Coronavirus heeft zijn grip op de wereld. Hierdoor komen nu behoorlijk wat organisaties onder druk te staan en worden ze gedwongen na te denken over vragen waar snel antwoord op nodig is. Bijvoorbeeld over hoe je er als organisatie voor kunt zorgen dat je personeel veilig en snel kan thuiswerken, zodat de continuïteit van de organisatie is geborgd. 

Handig voor elke werknemer! 

Met dat in het achterhoofd lanceert IT-specialist Ultimum Eerste Hulp Bij Thuiswerken. Zij zetten hun ervaring, kennis en kunde in om organisaties snel te helpen met het realiseren van een solide thuiswerkarchitectuur. Ondanks de mogelijkheid om dit snel te regelen, is het niet hap-snap, maar een gedegen oplossing waarmee de organisatie door kan gaan alsof er niks aan de hand is. Zo kan er effectief geanticipeerd worden op situaties als deze. 

Op de website thuiswerken365.nl kunnen organisaties terecht voor hun vragen aan het EHBT-team. Het team heeft ervaring in diverse branches; van serviceorganisaties, zakelijke dienstverleners, zorginstellingen, semioverheden tot productiebedrijven. 


Onze Ambassadeurs