Kinepolis agenda

Geschreven door Redactie

Na lang wachten is de Kinepolis in Almere Centrum weer geopend. Hieronder vind je een lijst met films die binnenkort uitkomen!

2 juli

The Burnt Orange Heresy

Een stijlvolle crime thriller waarin de wegen van de kunst- en onderwereld elkaar kruisen.

Nadat de charmante kunstcriticus James Figueras de extroverte Berenice Hollis ontmoet, reizen de nieuwe geliefden af naar het landgoed van kunstverzamelaar Cassidy, die een van de meest raadselachtige schilders aller tijden, onderdak verleent.

The Outpost

The Outpost vertelt het heftige verhaal van 53 Amerikaanse soldaten. Deze soldaten waren in 2009 gestationeerd in Afghanistan om de afgelegen buitenpost Keating te verdedigen. Als het Amerikaanse leger besluit om Keating te sluiten, worden de overgebleven soldaten overmand dooreen gigantische en onverwachte aanval van de vijand.

Somebody Up There Likes Me

Rolling Stones gitarist Ronnie Wood, toont zich nog steeds op de top van zijn kunnen. De documentaire is een intiem portret van de legendarische muzikant. De film gaat over een periode van 50 jaar uit zijn leven.

9 juli

The Secret

Samen met haar drie kinderen worstelt jonge weduwe Miranda Wells zich door het leven. Na een opeenstapeling van pech is een naderende orkaan de volgende uitdaging die zich aandient. Als zij letterlijk tegen de aantrekkelijke Dray bots, weet zij nog niets van het geheim dat hij met zich meedraagt.

Unhinged

Wanneer alleenstaande moeder Rachel, wordt opgehouden in het drukke verkeer door een trage chauffeur voor haar, laat ze toeterend haar onvrede blijken. Iets wat heel normaal is in Los Angeles. Rachel kan alleen niet vermoeden dat de man waar ze zich net aan ergerde een gevaarlijke psychopaat is die haar niet zomaar zal laten gaan.


16 juli  

Lassie Come Home

Lassie is een moderne remake van de originele film uit 1943. Waarin de ouders van Florian noodgedwongen moeten verhuizen omdat er nog een kindje op komst is, mag Lassie niet mee. Als Lassie zoek raakt zetten Florian en Priscilla alles op alles om hem terug te vinden.


Tenet 

Een Protagonist moet de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd. Niet tijdreizen, maar Inversie.

Der Fall Collini 

Als de jonge advocaat Caspar Leinen een spectaculaire zaak toegewezen krijgt, blijkt het slachtoffer een oude bekende van hem te zijn. Als zijn cliënt, de zeventigjarige Fabrizio Collini blijft zwijgen over de moord op een vooraanstaande industrieel, raakt Casper steeds meer betrokken in de zaak.

22 juli

Pinocchio (OV)

Wanneer houtsnijder Geppetto een houten pop maakt gebeurt er iets magisch. De brutale pop begint te praten en kan lopen, rennen en eten zoals elke kleine jongen. Gepetto noemt hem Pinocchio en voedt hem op als zijn eigen zoon. Lukt het Pinocchio om niet in de problemen te komen.


23 juli  

Follow Me

Een bekende Social-Media-persoonlijkheid reist met vrienden naar Moskou om daar materiaal voor een nieuwe vlog op te nemen. In de strijd om de meeste volgers gaan ze dit keer wel heel ver op in een wereld van excessen en gevaar. Als de grenzen tussen Social Media en het echte leven langzaamaan vervagen, zal de vriendengroep moeten ontsnappen en vechten om te overleven.


Dark River  

Alice keert na de dood van haar vader terug naar haar geboortedorp Yorkshire om de familieboerderij op te eisen. Ze is er 15 jaar niet geweest en haar broer heeft al die jaren de boerderij onderhouden. Al snel worden er oude worden er oude wonden opengehaald. Om de strijdbijl te kunnen begraven zullen broer en zus hun diep weggestopte trauma’s uit het verleden eerst onder ogen moeten komen


Onze Ambassadeurs