Bouw school Aeres van start

Geschreven door Redactie

De bouw van het eerste pand van de Floriade, het schoolgebouw van Aeres Hogeschool, is  officieel van start gegaan. Op de bouwlocatie aan het Archerpad werd het bord met daarop een afbeelding van het gebouw onthuld door twee studenten en wethouder onderwijs Roelie Bosch.

"Het is een bijzonder gebouw", vertelt schooldirecteur Wil Bekkering. "Het wordt de groenste hogeschoollocatie van Nederland, wat helemaal bij ons past, maar ook omdat dit gebouw gaat dienen als ontvangstgebouw tijdens de Floriade." 

De school wordt compleet duurzaam gebouwd en zal worden uitgerust met zonnepanelen en muren die met groen bekleed zijn. Als alles goed gaat, zal het gebouw aan het begin van het schooljaar 2021-2022 in gebruik genomen worden.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?