Groentesoep in Buiten!

Op zaterdag 3 oktober van 10 tot 17 uur komt op het Globeplein in Almere Buiten het evenement Groentesoep in Buiten plaats. Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar het is gelukt!

Het publiek kan op vrijwel alle terrassen in het centrum van Almere Buiten genieten van optredende bands, singer-songwriters en rappers. Je kunt er genieten van allerlei ambachten en in aangepaste versie worden ook eten en drinken georganiseerd. Uiteraard met inachtneming van de nodige maatregelen.

Op zaterdag 3 oktober van 10 tot 17 uur komt op het Globeplein in Almere Buiten het evenement Groentesoep in Buiten plaats. Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar het is gelukt!

Het publiek kan op vrijwel alle terrassen in het centrum van Almere Buiten genieten van optredende bands, singer-songwriters en rappers. Je kunt er genieten van allerlei ambachten en in aangepaste versie worden ook eten en drinken georganiseerd. Uiteraard met inachtneming van de nodige maatregelen.