Rabobank Almere zet zich in voor behoud van clubs en verenigingen

Geschreven door Redactie

Het jaarlijks terugkerende Rabo ClubSupport is gestart. Clubs en verenigingen worden opgeroepen om campagne te voeren om stemmen te winnen voor bestedingsdoelen die de club, de buurt én dus Almere sterker en beter maken.

Rabobank Almere stelt haar kennis, netwerk en financiële ondersteuning beschikbaar om die doelen te verwezenlijken. Met de huidige crisis is deze steun belangrijker dan ooit.

Met Rabo ClubSupport investeert de bank al jaren met haar kennis, netwerk en financiële middelen in het club- en verenigingsleven van Nederland. Via de Rabo Bankieren app beslissen Rabobank-leden mee over welke initiatieven uit het club- en verenigingsleven de steun van de bank verdienen.

Almeerse clubs en verenigingen die deelnemen voeren campagne voor een eigen bestedingsdoel en roepen Rabobank-leden op om via de app op hun initiatief te stemmen. Denk aan het opzetten van activiteiten voor gehandicapten of senioren, verduurzaming van de accommodatie, gezond voedsel in de kantine, het aanbieden van cursussen of workshops over ledenwerving en digitalisering.

Verenigingen en stichtingen kunnen zich tot en met 30 september aanmelden. De stemperiode voor Rabobank-leden start op 5 oktober en eind oktober worden alle clubs bekendgemaakt die mogen rekenen op ondersteuning van de bank.

In 2019 hebben bij Rabobank Almere 67 verenigingen en stichtingen deelgenomen aan Rabo ClubSupport.

Onze Ambassadeurs