Poppodium de Meester naar Café de Meester

Café de Meester, waar een poppodium wordt omgetoverd in een muzikaal café.

Ter eerbetoon aan de legendarische Jimmy Hendrix.

Café de Meester

Poppodium de Meester organiseert een klein eerbetoon aan het verlies van belangrijke pop-iconen. Normaal organiseren zij dit met tribute acts en gezelschap van gelijkgestemden. Dit jaar doen zij dit in een café opstelling waarbij het wordt geproost op het leven.

Op 19 september zullen wij de gelegenheid bieden om verzoekjes aan te vragen voor zowel muziek als video. Er zal aan de tafel bediend worden vanuit het brede assortiment dat zij bieden. 


Reserveren 

Tijdens deze avonden is er gratis toegang. Er zijn slechts 35 zitplaatsen op deze avond, om deze reden raden wij je aan om vooraf te reserveren. Je kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@demeesteralmere.nl. Café de Meester werkt met het first-come-first-serve principe, dus wacht niet te lang!


Praktische informatie 

Het café zal open gaan om 19:30 uur en sluiten om 0:00 uur. Ook voor deze avond volgt Café de Meester de richtlijnen zoals deze op de site van het RIVM te vinden zijn. Lees ook onze uitgebreide huisregels om te zien wat er voor je veranderd tijdens het bezoek.