Jan Beton loterij is gister weer van start gegaan

De Jan Beton loterij is sinds gister weer van start gegaan. Leerlingen verkopen lootjes aan de deur op 1,5 meter afstand én ook online via de Tikkie jij bent 'm! actie.

Door het wegvallen van de actieperiode in mei is de actieperiode nu in september. De lotenverkoop is van 9 t/m 23 september. De online lotenverkoop gaat nog door t/m 16 november 2020.

Lootjes verkopen op 1,5 meter afstand

In verband met de 1,5 meter-samenleving is de verkoop aangepast. De veiligheid van leerlingen en lotenkopers is het belangrijkst. 

Daarom verkopen leerlingen lootjes aan de deur altijd op 1,5 meter afstand door middel van handige 1,5 meter afstand materialen. Hiermee maakt de leerling en de lotenkoper niet direct fysiek contact. Leerlingen kunnen dan veilig op pad voor hun school en de projecten van Jantje Beton

 Tikkie jij bent 'm!"actie

Online lootjes verkopen kan altijd via de Tikkie jij bent 'm! actie. Gewoon thuis vanaf de bank en dus ook als een leerling bijvoorbeeld verkoudheidsklachten heeft. 

De helft van de opbrengst is voor de school

De helft van de opbrengst mogen de scholen zelf besteden aan bijvoorbeeld buitenlessen, speelactiviteiten of speelmaterialen voor meer spelen en bewegen op en rondom het schoolplein. De favoriete speelplek van de kinderen!