Organisatie blaast Wintercup af wegens corona

Geschreven door Redactie

Voetbalevenement de Wintercup in Almere gaat niet door vanwege corona.

Dat laat organisator FLEE Events weten.

"Door de huidige situatie rondom het Coronavirus is het onmogelijk om de editie van dit jaar te laten spelen. Hierdoor zullen wij het officieuze Kampioenschap van Flevoland in het bijzondere jaar 2020 in onze agenda moeten verzetten naar het jaar 2021", is te lezen op de website van FLEE Events.

Er is geprobeerd het kampioenschap door te laten gaan, maar de vormen waarin dat kon deden "geen recht aan dit prachtige evenement". De organisatie richt zich nu volledig op 2021.

Tijdens de vierdaagse Wintercup in december nemen teams in elke leeftijdscategorie van Almeerse voetbalclubs het tegen elkaar op. De club die gezamenlijk de meeste punten binnenhaalt wint. Vorig jaar was dat FC Almere.

Onze krant nog niet ontvangen?