M.A.C Cosmetics Almere

Geschreven door Redactie

De beste en meest gevraagde make-up artists over de hele wereld zijn fan van de producten van M.A.C. Cosmetics en die vind je in Almere Centrum.

M.A.C is er voor iedereen en bestaat uit een trotse gemeenschap van professionele make-up artiesten. Ze zijn voorloper op het gebied van mode en trendsetting. Daarnaast houdt M.A.C zich bezig met maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het Canadese merk is ook opgericht door twee visagie-professionals, make-up artiest en fotograaf Frank Toskan en kapsaloneigenaar Frank Angelo, die streefden naar hoge kwaliteit in cosmetica.

Inmiddels is het merk uitgegroeid tot de wereldwijde marktleider. In het begin maakten ze de make-up in hun keuken en verkochten de producten in de salon aan andere make-up-artiesten, modellen en fotografen. Het duurde niet lang voordat stylisten en moderedacteurs ook de deur plat liepen. Na diverse tijdschriftartikelen en groeiende mond-op-mond-reclame werd het merk steeds populairder. M.A.C staat voor Make-Up Art Cosmetics en is de ultieme kleurexpert. De mooie makeup vind je in het centrum van Almere. Kies de mooiste producten voor elke gelegenheid. Ben jij al fan?

Onze Ambassadeurs